#1 2008-08-03 19:52:16

Król Wóycicki H. Rawicz

Umiejętności: czyt i pis 99 szabla 99
nota: milcz blaznie !
Punkty Postaci: nieskończenie wiele
Statystyki: K99,Ł99,S99,Z99,I99,Z99,M99,P9
Pieniądze: 999999mln- mnie to nie dotyczy

Era inkwizycji

Czerwony plaszcz zaszumial. Mezczyzna stanal na podium i przemowil:
-Witajcie ludzie , mieszkancy Rzeczpospolitej. Ja jestem inkzityorem...-poczekal na reakcje ludzi.
Widac ze nie byli zadowlonei po tlumi zaszumial szum nie zadwolenia. Ktos krzyknal
-najpierw wojna a potem  inkwizycja !
-tak! zarznac szumowina- krzyknal inny. Usmiech inkizytora rozszezyl sie...
-Ksiaze Kazimierz i Raciborski zyja w luksusie- krzyknal szlachcic- ich nie bedzecie gnebic a szlachta jest rowna!!!
-tak! szlachcic na zagrodzie rowny wojewodzie!
-A wiec ikzycja bedzie sprawdzac wasze profile - kontynuowal nie zrazony inkizytor- niekliamtyczne posty i wymagac od was histori postaci. kazdy kot nie pselni wymogow zostanie wyslany do lochow , potem zbanowany a w koncu - usmiech byl maksymalny- jedno egzekucja (kasacja). mysle ze jestescie zadowolni ? Do tego inkyzjca prowadzi rerutacje do swoich oddzialow- tutaj wskazal na herolda ten zrobil niechetny krok do pszodu wyjal bergamin i zaczal czytac wysokikm glosem- widac ze sie bal.
-Praca musi miec co najmniej 6 stron i masymalnie - tu kichnal- 13. Musi ona byc o rzeczposplitej szlacheckiej. Kolejnym etapem jest wyslanie pracy 2-3 stronej w ktorej opisuje sie wschod slocna a ostatnim etapem wyslanie pracy 1-2 stronej w kotrej opisze sie budynek.-kiedy skonczyl szybko odsunal sie do tylu. Inkziytor znowu przemowil:
-wiec jak widziecie bedzie duzo zabawy -usmiechnal sie.Nagle jakis szlahcic rzucil sie na niego z szabla i rapierem. Inkwizytor zrobil unik i szybko wyszarpnietym mlotem udezyl szlachcica w glowe miadzac mu czaszke.
- rozejsc sie powiedzila i odszedl...

http://erpg.pl/forum/viewtopic.php?t=1811
Zwracaj się do mnie : Królu , władco , Panie itp:.
Lepiej mnie nie denerwuj
Nie dam ci złota
Nie dam ci cech
Nie proś o rangę bo będzie gorzej

Masz jakąś sprawę ? pisz na PW.
Goście Widzę wszystko i wszystko słyszę
"-Jesteś ... aniołem ?!
-No pewnie - zakpił nieznajomy - tylko skrzydła zostawiłem w przedpokoju , by nie zabłocić."

There's something cold and blank
behind her smile
she's standing on an overpass
ni her miracle mile
"You were from a perfect world
a world that threw me away today
today to run away"

A pill to make you numb
A pill to make you dump
A pill to make you anybody else
But all the drugs in this world
won't save her from herself"